sunnuntai 12. elokuuta 2012

Nelson monument

Kävimme tekemässä check-inin hotelliin ja täytyy sanoa että varmaan karuin huone mikä on osunut kohdalle. Pyyhkeessä oli tahrat valmiina, vessanpöntön huuhtelunappi on osittain rikki, televisiossa (max 16-tuumainen lcd) oli oletuksena kanava Adult filth...

Hotellilta lähdimme etsimään sopivaa safkapaikkaa joka löytyi hetken hortoilun jälkeen. Perinteinen britti-aamiainen (pekonia, munaa, makkaraa, paahtoleipää, tomaattia ja papuja) täyttämään tyhjiötä vatsassa ja takaisin liikenteeseen. Tarkoituksena käydä katsomassa rautatieaseman ympäristöä ja Royal mile. Matkalla poikkesimme Nelson monumentille joka on korkea torni kukkulan laella. Ensin nousu portaita ja jyrkkää mäkeä pitkin kukkulan laelle ja siitä vielä 170 porrasta ylös monumentin näköalapaikalle. Huomasin taas että kunto on päässyt pahasti rapistumaan... ylhäältä avautuneet nätit maisemat olivat kyllä kaiken vaivan arvoiset. Niin ja rahan, veloittivat vielä tuosta kapuamisesta 3£.

Seuraavana suuntasimme Royal Milelle joka on rykelmä peräkkäisiä katuja täynnä jos jonkinlaista puljua. Nyt tosin liikkeet jäävät vähälle huomiolle koska kadun on vallannut Fringe Festival. Katu oli täynnä vaeltavaa kansaa ja flyereiden jakelijoita. Showta olisi tarjolla jokaiseen makuun, valinnanvaraa on jopa liikaa. 

Tästä sitten kohti uusia seikkailuja.

Ps. Teksti saattaa olla aika kömpelöä, jopa normaaliin verrattuna. Päivittelen näitä kännykällä.

Edit: kuvat korjattu. Kai... (ei)

Edit 2: lisää kuvia, tällä kertaa läppärin kautta. Mielenkiintoisena yksityiskohtana pitää mainita bussikatokset jotka on täällä asennettu väärinpäin.


3 kommenttia:

 1. Hyvvää reissua! Mut korjaapa kuvat, ei paljon kostu tommosista peukalonkynsistä. Ja Adult filth +++.

  VastaaPoista
 2. Olutta, aamiaisella??? :-D hienolta näyttää!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se meille enää aamu ollut, 14 suomen aikaa. :)

   Poista