maanantai 13. elokuuta 2012

Royal yacht Britannia

Lähdettiin aamulla katselemaan sataman suuntaan, epämääräisenä suunnitelmana käydä tsekkaamassa Royal Yahct Britannia, kuningasperheen entinen huvijahti. Paikalle päästyämme ja silmäiltyämme hetken törkeän pitkää jonoa jossa keski-ikä oli n. 213-vuotta, päätimme hylätä kohteen. Kävelimme sen sijaan hetkisen satamassa kuvia räpsien ja pohdimme seuraavaa vetoa. Mitään ihmeitä ei keksitty, joten lähdimme kävelemään hiljalleen kohdin keskustaa. Hetki kävelyä, pieni pit-stop The Kings Wark pubissa ja sitten bussilla kohti keskustaa. All-day bussilippu muuten maksaa 3,50£, ei paha hinta jos meinaa enemmän matkailla.

Bussilla vedimme läpi keskustan ja ajattelimme katsoa kuinka pitkälle pääsemme kyseisellä reitillä. Luovutimme kuitenkin kesken matkan kun maisemat alkoivat näyttää hiukan turhan syrjäisiltä. Eli takaisin keskustaan ja tarkastamaan West Endissä käynnissä olleet käsityömarkkinat. Kojuja oli ihan törkeä määrä, täynnä puutöitä, metallitöitä, koruja, maalauksia, tekstiileja, jne. Itseäni kiinnosti eniten maalaukset ja grafiikkatyöt, hinnat vaan korkeita ja sellaisen kuljettaminen loppumatkan olisi aikamoinen vaiva joten lähdimme tyhjin käsin paikalta. Nyt pitäisi sitten vielä miettiä loppuillan ohjelma.

Loppuillan ohjelmana oli jälleen stand uppia kun sain Tuken suostuteltua katsomaan Richard Herringin talking cockin. Nyt pitää painua nukkumaan, aamulla aikainen herätys.

Watch "Fringe" on YouTube

2 kommenttia: